Taaramäe klubi korraldab Ropka pargis rattavõistluse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: PP

Aknast välja vaadates võib paljudele tunduda, et sportimiseks praegune aastaaeg ei sobi. Jalgratturid aga nii ei arva ja korraldavad Ropkamõisa pargis võistluse jalgrattakrossis.

Võistlus algab laupäeva keskpäeval nooremate sportlaste etteastetega. Nende järel pääsevad rajale juba kogenumad sõitjad.

Võistlus käib Cyclo Crossi ratastel. Põhisõidule on võimalik startida ka MTB või Fatbike'i ratastel ja nende üle peetakse eraldi arvestust.

Rattarada kulgeb peamiselt murul, kuid kuna külmakraade pole laupäevaks oodata, tuleb rattureil hakkama saada ka mudastes kohtades.

Ürituse korraldaja on Rein Taaramäe jalgrattaklubi ning klubile nime andnud mees on ka ise stardis. Viimast korda Astana profiklubi särgis startiva Taaramäe kõrval astuvad nimekamatest ratturitest pedaalidele veel näiteks Caspar Austa, Vahur Valvas ning Tour of Estonia võitja Martin Laas, kinnitas võistluste direktor Steven Puhm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles