Prokuratuur Aura õnnetuste uurimiseks kriminaalmenetlust ei alustanud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura veekeskuses toimunud ujumisvõistlusel juhtus järjepanu kaks ränka õnnetust.
Aura veekeskuses toimunud ujumisvõistlusel juhtus järjepanu kaks ränka õnnetust. Foto: Margus Ansu

Laupäeval ja pühapäeval Tartu veekeskuses kahe noore ujujaga juhtunud õnnetuste uurimiseks kriminaalmenetlust ei alustata, selgus täna.

Prokuratuur on juhtunust teadlik, kinnitas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina. Ta lisas, et meedias ilmunud info põhjal ei alusta prokuratuur kriminaalmenetlust.

Nädalavahetusel peeti Tartus suure osalejaskonnaga traditsioonilist ujumisvõistlust Aura Open Cup. Esimene õnnetus juhtus laupäeva pärastlõunal ujuja Sander Paavoga (17) soojendusujumise ajal. Teine õnnetus juhtus ujuja Robert Roosega (19) pühapäeva hommikul.

Mõlemal noormehel sai stardipukilt äratõukel raskelt vigastada vasaku käe keskmine sõrm. Stardiplatvormid olid võistlusteks toodud Tallinnast Kalevi ujulast. Võimalikke tehnilisi probleeme hüppeplatvormidega uurivad tehnilise järelvalve amet ja ehituseksperdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles