Do judoklubi teenis nädalavahetusel kuhjaga medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evert Rööpson (valges).
Evert Rööpson (valges). Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tihe võistluskalender viis Tartu DO-klubi judokaid viimasel nädalavahetusel mitmetele turniiridele.

Minskis toimunud MK-etapil esines edukalt raskekaallane Juhan Mettis saades auväärse kolmanda koha. Turniir andis  kvalifikatsioonipunkte Londoni olümpiale. Kuna meie esinenumber Martin Padar on kergelt vigastatud tuleb Juhanil kaasa teha ka eeloleval nädalavahetusel super MK-l Rotterdamis.

DO  järelkasv tegi samal ajal aga tegusid traditsioonilisel Eden Shiai (võistlus) nime kandval turniiril Soomes Tamperes. Osalemas oli üle 350 judoka. Kahekordseks võitjaks krooniti Mattias Kuusik: omaealiste +66 kg ja vanemate -73 kg kaalus. C klassi -42 kg võitis Pärt Laas. Hõbedavääriliselt maadles Kaimar Mekk , pronksid said Karl Ernst Saal C-66 ja Mairis Holter C+66 kg ning Pärt Laas D-42 kg kehakaalus.

Tartus samal ajal toimunud Eesti üliõpilaste meistrivõistlustel said DO judokad kolm kulda.-66 kg võitis Henri Ariva (TÜ) ja teiseks jäi Priit Luud (TTHKK). -73 kg sai esikoha Evert Rööpson (TÜ) ja teise koha Mait Mikkelsaar (TÜ).-81 kg võidutses Edward Murel (TLÜ).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles