Tartu ettevõtlikud daamid jagasid tiitleid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ettevõtlike daamide assotsiatsioon (EDA) kuulutas reede õhtul Atlantise ööklubis selle aasta Tartu edukaks daamiks Tiia Karelsoni ning aastate daamiks Mall Krebsteini.

Edukaks daamiks nimetatud Tiia Karelson on kaheksateist aastat vedanud edukalt E-kunstisalongi. Aastate daamiks kuulutatud Mall Krebstein on töötanud Midrimaa lasteaia juhatajana juba 1980. aastast peale.

Kakskümmend kaks aastat tegutsenud EDA andis ettevõtliku daami aunimetust välja juba viieteistkümnendat ning aastate daami tiitlit seitsmendat korda. Varem on Tartu edukaks daamiks nimetatud Ly Mikheim, Tiiu Sild, Tiiu Reek, Laine Randjärv, Tiia Toomet, Merike Kaunissaare, Janika Mölder, Olga Aasav, Kadri Leppoja, Karin Jaanson, Kadri Leivategija, Marju Unt, Triin Anette Kaasik ja Triin Jagomägi.

Aastate daami tiitli on varem pälvinud Tiina Talvik, Hele Everaus, Aili Paju, Marju Lauristin, Ene-Margit Tiit ning Anne Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles