Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Põtradega kokkupõrkes hukkunud mees oli staažikas juht

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Risto Mets
Copy
Mustvee lähistel juhtunud avariis hukkus kahele põdrale otsa sõitnud mees. Ka loomad jätsid maanteele oma elu.
Mustvee lähistel juhtunud avariis hukkus kahele põdrale otsa sõitnud mees. Ka loomad jätsid maanteele oma elu. Foto: Politsei

Pühapäeva õhtul Mustvee lähistel põtradega kokku põrganud ning elu kaotanud 55-aastane Alar oli staažikas autojuht, kinnitas Lõuna prefektuur.

Õnnetus juhtus sirgel valgustamata märjal teelõigul, kus suurim lubatud sõidukiirus oli 90 km/h. Lisaks oli teelõigul metsloomade eest hoiatav liiklusmärk. Õnnetuses hukkunud 55-aastane Tartumaa elanik Alar omas juhiluba aastast 1976.

Alar ja tema abikaasa tulid sünnipäevalt, liikusid kahe autoga Tartu suunas, naine ees ja mees väikese vahemaaga tema järel, lisas prefektuur. Seda, et tagumise autoga juhtus liiklusõnnetus, naine ei näinud. Küll silmas ta kojusõidul tee ääres ka ise põtru seismas. Naine sõitis koju, kus jäi oma abikaasat ootama.

Tagasi üles