Täna avati tänavakorvpallureid ühendav portaal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpallihuvilisi ühendav portaal.
Tänavakorvpallihuvilisi ühendav portaal. Foto: www.tanavakorvpall.ee

Täna avati Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa tänavakorvpallihuvilisi ühendav portaal, kus on infot nii Eestis kui välisriikides toimuvate võistluste kohta.


«Riigiti asub portaal erinevatel domeenidel, meil näiteks www.tanavakorvpall.ee aadressil, kuid süsteem on ühine», rääkis Eestipoolne eestvedaja, MTÜ Noortesport esimees Reigo Kimmel, «Selle aasta eesmärk on kaasata süsteemi ka Venemaa ja Leedu pallihuvilised, järgmisel aastal lisada Ukraina ning suunduda Balkanimaadesse, kus tänavakorvpalli tase on väga kõrge», kinnitas Kimmel.

Lätis on projektiga ühinenud juba ligi 3000 pallurit, Eestis algas liitumine tänasest, Venemaa ja Leedu leheküljed on veel viimases viimistlusprotsessis, kuid korraldajate hinnangul peaks juba enne suve populaarse suvise spordiala harrastajad infot ühest kohast kätte saama.

Korraldajate hinnangul on tegemist ainulaadse lahendusega, mis on spetsiaalselt loodud korvpalliharrastajatele. Portaalis on võimalus luua oma võistkond, lisada kaardile koduse mänguväljaku asukoht, kutsuda teisi mängule, tutvuda tänavakorvpalli ajalooga ning palju muud.

3on3 tänavakorvpall on Eesti kõige pikaajalisemate traditsioonidega suvine spordiala, mille esimesi turniire peeti juba 1993. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles