Striptiisiklubi külaline haaras relva

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Striptiisiklubi ees stardipüstolit kasutanud noormees viidi kainenema. Foto ei ole sündmusega seotud.
Striptiisiklubi ees stardipüstolit kasutanud noormees viidi kainenema. Foto ei ole sündmusega seotud. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tartus Laial tänaval asuvas striptiisiklubis läksid ööl vastu tänast tülli kolm meest, kellest üks oli relvastatud.


Politsei- ja piirivalveameti teatel saabus 12. jaanuaril kell 1.20 informatsioon laskmisest Tartus Laial tänaval asuva klubi juures. Sündmuskohal selgus, et 23- ja 39-aastasel meesterahval oli tekkinud klubis teiste külalistega tüli.

Administraator palus tülitsejatel lahkuda ning nähes, et üks meestest on relvastatud, vajutas turvafirma paanikanuppu. Tülitsejad suundusid välja ning seal võttis 23-aastane noormees relva ja lasi ühe lasu suunaga maha.

Turvafirma autot nähes mehed põgenesid ning üks neist viskas relva lumehange. Turvamehed pidasid mõlemad mehed kinni ning andsid üle politseile.

Turvakontrolli käigus leiti mehe taskust kaks paukpadrunit. Relva ülevaatamisel selgus, et üks paukpadrun oli ka padrunipesas ning tegemist on stardipüstoliga.

Alkoholijoobes tülitsejad toimetati kainenemisele. Juhtunu kohta alustati väärteomenetlust. Kriminaalasja ei alustatud, kuna keegi viga ei saanud, selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina.

Hommikul tunnistas püstoliga paugutanud mees oma süü üles. Talle määrati karistusseadustiku paragrahvi 262 alusel rahatrahv.

Avaliku korra rikkumise eest võib politsei määrata kuni 6000-kroonise rahatrahvi, kohus võib määrata ka aresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles