Noormees lasi magavale kasuisale jahipüssist kuuli pähe

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahipüss
Jahipüss Foto: Internet

22-aastane noormees laskis ööl vastu eilset Tartumaal oma kasuisale jahipüssist kuuli pähe. Veretöö põhjusena nimetas noormees pikaajalist vaenu.


Eile hommikul kella 9.52 paiku leiti Tartumaalt Meeksi vallast Meerapalu külast 62-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Tapmises kahtlustatavana peeti kinni 1987. aastal sündinud mees.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri andmetel tulistas 22-aastane alkoholijoobes noormees eile öösel oma voodis lamavat kasuisa jahipüssist pähe. Ohver suri sündmuskohal.

Tapmise põhjusena tõi kahtlustatav välja pikemajalisema vaenu perekondlike suhete pinnalt, märkis prokuratuuri pressiesindaja Marko Uibu. «Kahtlustatav on oma tegu tunnistanud ning kahetseb seda.»

Uibu lisas, et noormees oli öösel tuttavate juurest koju saabunud. Enne tapmist oli tal olnud sõnavahetus kasuisaga. Ohver oli seejärel magama läinud. Veidi hiljem võttis kahtlusalune püssi, läks kasuisa tuppa ning tulistas.

Relv oli noormehe tunnistuste kohaselt kasuisa oma, kuid registreerimata. Uibu sõnul kontrollitakse seda väidet menetluse käigus kindlasti.

Prokuratuur tunnustab kiire ja tõhusa töö eest Lõuna politseiprefektuuri Põlva kriminaaltalituse töötajaid. Kriminaalmenetlust on alustatud tapmise kvalifikatsiooni alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles