Aura veekeskus läbis suvise noorenduskuuri

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulis tehtud hooldusremondi käigus said kõik Tartu veekeskuse basseinid uue ja puhta vee.
Juulis tehtud hooldusremondi käigus said kõik Tartu veekeskuse basseinid uue ja puhta vee. Foto: Margus Ansu

Tartu veekeskus oli juulis külastajatele suletud, kinniste uste taga käisid aga hooldustööd, mille käigus vahetati kõikides basseinides vesi, ning tööle asus uue rentniku kohvik.




Möödunud reedel taas uksed avanud keskuse väärtuslikema kauba – vee – basseinidest väljalaskmine ning uuega asendamine on juhataja Tiia Teppani sõnul aeganõudev tegevus. Selleks kulus kaks nädalat.



Lisaks vahetati fuajees lagi, sest vana kippus vett läbi laskma, ning saunadesse pandi uued lavad, mis Teppani sõnul on keskuse kuluvaimad esemed. «Puidust saunalavad meil üle aasta vastu ei pea,» täpsustas ta.



Libedamad liutorud


Uusi liutorusid veeparki praegu ei lisandunud. «Hetkel on neid nii palju, kui on võimalik mahutada,» ütles Tep­pan. «Olemasolevad on aga tänu värskele poleerimisele ja lihvimisele libedamad.»



Veekeskuses on juba aastaid püsinud tava, et juuli on hooldustööde kuu, sest siis on ka külastajaid vähem.



Nüüd, kus keskus taas uksed avas, on Teppan külastajate arvuga rahul. Tema sõnul käib palju peresid, et laste argiellu pisut vaheldust pakkuda.



Kohvikul uus rentnik


Veekeskuse kohvik sai suvega uue rentniku. Nüüd teenindab külastajaid Romantika OÜ, mis on ühtlasi Pattaya klubi pubi ja lounge’i Tirol omanik.



Kohviku väljanägemises ei ole veel muudatusi tehtud, kuid ettevõtte projektijuhi Tiina Puusta sõnul on sügisest plaanis suuremad ümberkujundused. Sealhulgas tahab uus rentnik söögisaali fuajeest pisut eraldada.



Veekeskuse noorenduskuur läks Teppani sõnul maksma ligi miljon krooni.



Vaatamata majanduslikult keerulisele ajale pole Auras hindu kergitatud ning vähemalt selle aasta lõpuni jäävad need samaks.



Helena Nõmmik on Tartu Postimehe suvereporter.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles