Linn jagas noorteüritusteks raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Kristjan Teedema

Linnavalitsus leidis tänavuse aasta eelarvest raha 23 noorsootööprojekti toetamiseks ühtekokku 20 861 euroga.

Linnavalitsuse teatel on noorsootööprojektide toetamisel järgitud põhimõtet, et oleks tagatud nii tegevuste kui ka korraldajate mitmekesisus.

Kõige suurema toetuse, 7000 eurot, sai tänavatantsufestival Battle of Est, mis toob igal aastal Tartusse breigimaailma parimaid ja mis on ka linna maineürituste nimekirjas. 2600 eurot anti samuti suure ürituse, pidevalt paisuva Tartu võimlemispeo korraldamiseks.

900 eurot anti noorte tunnustusüritusele Art-Jump, uute bändide kontserdisarjale Downstage, Musaklubi muusikapäevadele ja Shaté tantsukoolile 15. tegevusaasta tähistamisel muusikali lavastamiseks ja mälestusraamatu väljaandmiseks. Ülejäänud toetussummad on väiksemad.

Lisaks juba määratud toetustele on eelarves ette nähtud 4000 eurot vaba raha noorte omaalgatusteks, see jaotatakse laiali aasta jooksul. Taotlusvoore tuleb tänavu samuti kaks, esimene kuulutatakse välja veebruaris, teine uue õppeaasta alguses.

Enne projektide esitamist korraldatakse ka tuleproovid, kus noored saavad spetsialistidelt oma tehtule tagasisidet ning teha viimase hetke muudatusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles