Tartus käib esinduslik hariduskonverents

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hariduskonverentsi avaettekande teeb Eesti Haridustöötajate Liidu juht ja füüsikaõpetaja Reemo Voltri.
Hariduskonverentsi avaettekande teeb Eesti Haridustöötajate Liidu juht ja füüsikaõpetaja Reemo Voltri. Foto: Sille Annuk

Täna ja homme peetakse Tartus Dorpati konverentsikeskuses konverentsi «Riik, kohalik omavalitsus ja ettevõtlus hariduses». Lisaks leiab aset mess, mis tutvustab koolidele ärimaailma.

Haridusportaal.ee korraldab haridusmessi ja –konverentsi juba kaheksandat korda. Tänavuse kokkusaamise eesmärgiks on uurida riigi, kohaliku omavalitsuse ning ettevõtluse koostöövõimalusi hariduselu korraldamisel.

Kahe päeva vältel saab kuulata erinevaid ettekandeid, arutelusid ja diskussioone, mida peavad koolijuhid, haridusametnikud aga ka tervise- ja nõustamisala asjatundjad.

Paralleelselt saavad üritusest osavõtjad külastada messi, mis on hea võimalus tutvuda uute õppeasutustele suunatud teenuste ja toodetega, luua kliendisuhteid ning vahetada professionaalset teavet.

Täpsem info ja kava on leitav www.haridusportaal.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles