Jõgeva politsei tabas roolist purjus rekkamehe

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Küllike Rooväli / Postimees.

Elava liiklusega Piibe maanteel tabas politsei täna hommikul kaks purjus sõidukijuhti. Neist üks roolis sõiduautot, teine aga suurt veokit.


Lõuna prefektuuri teatel viidi operatsioon «Kõik puhuvad!» läbi Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 45. kilomeetril Jõgeva linna piiril. Poole kaheksa paiku hommikul kontrollisid politseinikud tunni aja vältel kokku 376 sõidukijuhti ning pidasid kinni kaks alkoholi tarvitanud juhti.

Jõgeva politsei ülemkonstaabel Kajar Pendi sõnul valmistas ebameeldiva üllatuse see, et üks alkojoobes juhtidest oli kutseline veokijuht. «Suure veoki juhina peaks juht mõistma, milline ohuallikas ta niimoodi käitudes elava liiklusega maateel on.»

Teise kinnipeetu puhul oli tegu sõiduauto juhiga, kelle auto salongis oli kolm inimest. «Ehk päästis politsei õigeaegne sekkumine nad õnnetusest,» leidis Pent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles