Mees ronis sidemasti otsa õlut jooma, kuid alla tulla enam ei julgenud

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus juhtus täna omapärane lugu: 60-meetrise sidemasti otsa roninud mees ei julgenud enam alla tulla ning kutsus endale päästjad järele.

Sündmuskohal käinud Kanal 2 reporteri Jürgen Puistaja sõnul oli ronija umbes 40-aastane mees. Pärast seda, kui päästjad ta masti otsast maa peale tagasi tõid, selgitas kodanik, et oli masti otsa roninud õlut jooma, pärast esimese pudeli kummutamist kadunud aga julgus ära ning nii ta endale päästjad järele kutsuma pidigi. Mees väitis, et on sama masti otsas käinud kesvamärjukest nautimas varemgi, kuid siis pole hirmu tekkinud ning ta on alati omal jalal tagasi maa peale saanud.

Kohale saabunud kiirabibrigaad vaatas mehe läbi ja mingeid vigastusi ei täheldanud. Politsei koostas mehele avaliku korra rikkumise eest protokolli, kuid kainestusmajja teda ei viidud, selleks oli ta liiga kaine.

TÄPSUSTATUD! Mees siiski paigutati kainestusmajja, sest ta otsustas vastu politseijaoskonna seina põit tühjendada. See tõi talle teise avaliku korra rikkumise ühel päeval ning nii pidi ta öö arestikambris veetma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles