Tammeka leidis avaliku konkursiga naiskonnale uue peatreeneri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JK Tammeka

Kuu aega tagasi kuulutas JK Tammeka välja avaliku konkursi leidmaks klubi esindusnaiskonnale uus peatreener. Sooviavalduse saatnutest otsustas Tammeka käed lüüa 33-aastase Maiko Tammega, kes viimati juhendas neljandas liigas pallivat Tabivere RSK meeskonda.

Tammeka juhtkonna liikme Indrek Koseri hinnangul oli avalik konkurss igati edukas ning naiskond sai algavaks hooajaks targa ja ambitsioonika treeneri. Klubi kinnitusel laekus sooviavaldusi nii Eestist kui välismaalt.

UEFA B-litsentsi omavale Maiko Tammele ei ole naiste jalgpall tundmatu maa: 2011. aasta sügisest 2014. aasta sügiseni oli ta naiste rahvaliigas ja naiste teises liigas mänginud TÜ Fauna Female juhendaja. Viimased viis aastat on ta olnud ka FC Heliose noorterühmade peatreener.

Tabiverest pärit Tamme märkis klubi kodulehele, et teda ajendas kandideerima soov panna ennast proovile naiste jalgpalli kõrgemail tasemel.

Tamme lisas, et tema esmane eesmärk on viia end kurssi naiskonna tegemiste ja organisatoorse poolega, et võimalikult kiirelt ja sujuvalt üle minna ühistele treeningutele.

Uue peatreeneri tööleping algab 1. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles