Politsei otsib Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes sõitis Pärna tänaval parkitud Škoda lömmi?
Kes sõitis Pärna tänaval parkitud Škoda lömmi? Foto: Politsei

Politsei palub pealtnägijate abi, et selgitada välja kahe liiklusõnnetuse asjaolud.

Täna hommikul veidi enne kella kaheksat teatati politseile, et Tartus Pärna 2 juures on öö vältel külge sõidetud kõnnitee äärde pargitud halli värvi sõiduautole Škoda Octavia ning kahjustatud selle parempoolset tagakaitserauda ja paremat külge. Otsasõitja oli sündmuspaigalt lahkunud.

Eile, 22. novembril kella poole kahe paiku päeval juhtus liiklusõnnetus Tartus Riia ja Turu tänava ristmikul. Võidu sillalt Turu tänavale vasakpööret teinud seni tuvastamata Iveco kallur riivas Riia tänava suunas otse sõita soovinud kollast värvi Volvo veokit, millel purunes küljepeegel. Sõidukijuhid jätkasid pärast avariid sõitu.

Kõigil, kes juhtusid neid sündmusi pealt nägema või oskavad anda abistavat infot, mis aitaks juhtunusse selgust tuua, palutakse sellest teada anda avariipolitseinike telefonil 730 8814, politsei infotelefonil 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles