Santose, Elva ja Welco vutimehed sihivad uuel hooajal uusi kõrgusi

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Santose noored pallurid tegid mängulises mõttes sammu edasi, kuid kohati maksti lõivu vähestele 
kogemustele.
FC Santose noored pallurid tegid mängulises mõttes sammu edasi, kuid kohati maksti lõivu vähestele kogemustele. Foto: Margus Ansu

Kodune jalgpallihooaeg on lõpusirgel ning suurem osa meeskondadest saab nautida väljateenitud puhkust. Tartu tegi jalgpalli lipulaevana JK Tammeka meistriliigas igati korraliku hooaja ning sai seitsmenda koha, nuriseda ei saa ka aste-kaks madalamal pallinud meeskonnad FC Santos, FC Elva ja JK Welco.

Teist hooaega esiliiga A-tasandil ehk tugevuselt teises liigas mänginud Tartu FC Santos sai kümne meeskonna konkurentsis kuuenda koha.

Iseseisvatest klubidest oldi kolmandad ning veel enne viimast vooru hoiti võimalust tõusta selles arvestuses teiseks ehk pääseda meistriliiga üleminekumängudele. Nii siiski ei läinud ning Pärnu linnameeskonna vastu saab madistada Maardu linnameeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles