Miks on Ülikooli kohviku alumine korrus külastajatele suletud?

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülikooli kohvik.
Ülikooli kohvik. Foto: Margus Ansu / Postimees

Viimastel nädalatel Ülikooli kohvikut lõunaajal külastanud inimesed on täheldanud, et selle alumine korrus on suletud ja seega on tulnud einestada ülemisel korrusel. Ülikooli kohviku juhataja Kati Karri sõnul see siiski nii ei jää ja homme on taas uksed avatud.  

Kati Karri selgitas, et kohviku majas paigaldatakse tulekindlaid uksi ja remont ongi põhjus, miks on alumise korruse saal olnud mõnda aega suletud. «Remonttööde tõttu oli lihtsam uksed kinni panna, sest uste vahetamine on nii tolmurikas töö, et tervisekaitseamet ei oleks ilmselt teistpidi seda soosinud,» ütles ta.

Karri rääkis, et tegelikult hakkas majas uute uste paigaldamine juba augustikuus, kuid nüüd jõudis aeg džässiklubini. Ta lisas, et praegu saab uksed küll lahti teha, aga ilmselt tuleva aasta alguses remont jätkub, millega kaasneb jälle ajutine sulgemine.

Karri kinnitas, et kogu maja aga kinni ei panda, alati jääb mingi osa avatuks. «Sellist olukorda me endale ei tekita, et peame kogu maja uksed sulgema,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles