Ülikooli spordihoones mängiti paarissulgpalli

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarissulgede etapil moodustasid Eesti meistrid Raul Käsner (vasakult teine) ja Kristjan Kaljurand (vasakult kolmas) paarid klubikaaslaste Mihkel Taltsi ja Sander Saukiga, et saaks üksteise vastu mängides tehnikat lihvida.
Paarissulgede etapil moodustasid Eesti meistrid Raul Käsner (vasakult teine) ja Kristjan Kaljurand (vasakult kolmas) paarid klubikaaslaste Mihkel Taltsi ja Sander Saukiga, et saaks üksteise vastu mängides tehnikat lihvida. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti ülikooli spordihoones maha rahvusvahelise sulgpallivõistluse «Paarissuled» avaetapp ning võimalus end ümbruskonna tugevamatega proovile panna tõi Emajõelinna 212 mängijat.

Peakorraldaja Heiki Sorge teatel saabus võistlema sportlasi Lätist, Soomest ja mitmesugustest Eesti klubidest. Parimad selgitati viies tugevusklassis mees- ja naispaarismängudes. Ühtekokku peeti 14 sulgpalliväljakul 223 kohtumist, mille käigus koguti 18 495 punkti.

Meistriliiga meespaarismängus otsustasid Eesti meistrid Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand (TÜASK) muuta võistluse huvitavamaks, võttes endale uued paarilised. Nii taheti klubikaaslaste abiga võistlussituatsioonis heideldes üksteise vastu võimeid proovile panna ning teha sellest omad järeldused, mis aitaksid mängukvaliteeti parandada. Moodustusid paarid Raul Käsner – Mihkel Talts ja Kristjan Kaljurand – Sander Sauk. Mõlemad paarid jõudsid oodatult finaali ning esikoha võitis seekord Kristjani ja Sandri duo.

Naispaarismängus võitsid esikoha Kertu Margus – Laura Kaljurand ning teiseks jäid Kristel Sorge – Helen Klaos (kõik TÜASK-st).

Esiliiga naispaarismängus võitsid esikoha sulgpalliklubi Triiton sulgpallurid Laura Martinson – Mariliis Pärn ning meespaarismängu esikoht kuulus paarile Imre Hansen (TÜASK) – Sten Rääbis (Triiton).

Teise liiga meespaarismängu võit läks Läti klubi Lotos esindajatele Vjaceslavs Baskovsile ja Oskar Lidumsile ning naispaarismängus said esikoha Kelly Kelder ja Lia Mnogolessova Triitonist.

Kolmanda liiga meespaarismängu võitsid Rakvere sulgpalliklubi Heimtali Suled sportlased Aleksander Hatlevits – Reio Rull ning naispaarismängu Emili Pärsim ja Marelle Salu Triitonist.

Neljanda liiga meespaarismängu võidu noppisid Kristo Frei – Margus Zirk ja naispaarismängu võidu Ksenia Kadak – Emilia Shapovalova (Tartu Kalev).

Järgmine paarissulgede etapp on kavas 3. detsembril. Noortele sulgpalluritele saab kaasa elada aga juba nädala pärast – 15. ja 16. oktoobril, kui ülikooli spordihoones leiab aset noorte GP 2. etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles