Volikogu arutab erakorraliselt eksvangide keskuse rajamist

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise veterinaar- ja toidukeskuse hoone, kuhu on kavas rajada vabanenud vangide keskus, mis aga ärritab  naabruskonna 
elanikke.
Endise veterinaar- ja toidukeskuse hoone, kuhu on kavas rajada vabanenud vangide keskus, mis aga ärritab naabruskonna elanikke. Foto: Kristjan Teedema

Pärast kirglikku rahvakoosolekut ja umbes 300 allkirjaga pöördumist elanike poolt, kes ei soovi Vahi asumisse eksvangide ühiskonnaga lõimimise keskust, asub Tartu valla volikogu küsimust erakorralisel istungil arutama.

See on kavas kokku kutsuda tuleva nädala lõpus. «Kuna inimestelt on üle 300 allkirja, et volikogu selles küsimuses erakorraliselt kokku kutsuda, siis nii me teemegi,» rääkis Tartu vallavanem Aivar Soop eile.

Lühikeses pöördumises palutakse volikogul ja vallavalitsusel võtta kuulda elanikke ning peatada MTÜ Johannes Mihkelsoni Keskuse kavandatav majutusteenuse pakkumine vanglast vabanenud isikutele endises veterinaar- ja toiduameti hoones Vahi 72.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles