Elvas joostakse ümber järvede

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta Elva järvedejooksu naiste võitja Keiti Mets minemas koos meeskonkurentidega teisele ringile.
2015. aasta Elva järvedejooksu naiste võitja Keiti Mets minemas koos meeskonkurentidega teisele ringile. Foto: Kaja Kade

Tartumaa tervisespordikeskuse juurest antakse pühapäeval kell 12 lähe Elva järvedejooksule, mis viib välejalad 7,2-kilomeetrisele distantsile ümber Vaikse järve ja Elva paisjärve.

Korraldaja Priit Simsoni teatel kulgeb rada valdavalt lauges männimetsas ja on pehme kattega. «Asfaldilõike on mõned üksikud.»

Kõik 7,2 km põhidistantsi ja 3,6 km noortedistantsi (11-13aastased) läbijad saavad osalejamedali ning kehakinnitust. Eelregistreerimine lõpeb reedel kell 12, pärast seda saab end kirja panna kohapeal. Registreerimine toimub lehel www.elva24.ee.

Elva järvedejooks peetakse alates 2009. aastast, tegemist on kolmeetapilise Elva Jooksusarja osaga. Mullu võitsid Elva järvedejooksu Allar Lamp ja Keiti Mets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles