Anne kanal võõrustab suurvõistlust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujumisvõistlus Emajõe 
karikale on 
juba aastaid toonud Tartusse kroolima hulga spordisõpru. Tänavu on 
ürituse toimumine aga kahtluse all, sest ujumisvõistluse korraldajad on seotud samal ajal Otepääl peetava Irnonmani triatloniga.
Ujumisvõistlus Emajõe karikale on juba aastaid toonud Tartusse kroolima hulga spordisõpru. Tänavu on ürituse toimumine aga kahtluse all, sest ujumisvõistluse korraldajad on seotud samal ajal Otepääl peetava Irnonmani triatloniga. Foto: Kristjan Teedema

Ujumishooaeg looduslikes veekogudes tõotab tulla tihe ja mitmekesine. Esimest korda peetakse võistlusi Piirissaare kanalis. Tähtsaimaks mõõduvõtuks võib pidada aga Põhjamaade meistrivõistlusi Anne kanalil. Ametliku võistluskalendri avab 2. juulil peetav Männiku etapp Valdeku karjääris.

Eestis esimest korda

Põhjamaade meistrivõistlused jõuavad Eestisse esimest korda, kinnitas Eesti ujumisliidu avaveeujumise projektijuht Kristiina Arusoo. Anne kanal valiti võistluspaigaks välja ühelt poolt seetõttu, et veekogule pääseb hästi ligi ning lihtne on võistlust korraldada ja turvalisust tagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles