Rusikatega vehiti nii kesklinnas kui maakonnas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikad
Rusikad Foto: SCANPIX

Politseile on nädalavahetuse jooksul teada antud mitmetest löömistest ja kaklustest, kus inimesed on vajanud ka meedikute abi.

Lõuna prefektuuri teatel sai politsei 16. aprillil väljakutse Tartusse Riia tänavale, kus kaks tundmatut meest ründasid teadmata põhjusel 26-aastast meest. Kannatanu toimetati kliinikusse kontrolli.

Samal päeval sai politsei teate, et Tartus Ülikooli tänava pargis löödi kaklusesse sekkunud 29-aastast meest. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Politseile laekus 16. aprillil vägivallateade ka Tartu maakonnast. 33-aastane mees läks Luunja vallas Räpina maanteel sõidukis kallale oma 29-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

17. aprillil teatati politseile, et Haaslava vallas Ignase külas ründas 30-aastane mees tuttavat 20-aastast meest ning kahjustas ka hoovil seisnud sõiduautot Ford. Kannatanu toimetati esmaabiks traumapunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles