Sisekliinik kolib kliinikumi uude ossa

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisekliiniku silt ajast, mil kliinik asus veel Puusepa 6 majas. Nüüd on sisekliiniku eriarstid end sisse seadmas Puusepa 8 linnaku vastvalminud ossa, sissepääsuga N. Lunini tänavalt.
Sisekliiniku silt ajast, mil kliinik asus veel Puusepa 6 majas. Nüüd on sisekliiniku eriarstid end sisse seadmas Puusepa 8 linnaku vastvalminud ossa, sissepääsuga N. Lunini tänavalt. Foto: Margus Ansu

Alates esmaspäevast, 25. jaanuarist on Tartu ülikooli kliinikumi sisekliiniku ambulatoorse vastuvõtu kabinetid Puusepa 8 ehk Maarjamõisa haigla äsja avatud L-hoone esimesel korrusel.

Kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael ütles, et patsientidel palutakse hoonesse siseneda Maarjamõisa haigla Lunini tänava poole jääva uue sissepääsu kaudu, kust on hõlbus suunduda registratuuri ning sealt edasi arsti vastuvõtule.

Sisekliiniku eriarsti ambulatoorne vastuvõtt toimub endokrinoloogia, gastroenteroloogia, nakkushaiguste, nefroloogia, reumatoloogia ja sisehaiguste, sealhulgas allergoloogia erialal. Samuti asuvad seal hepatiidiõe, diabeediõe, jalaraviõe, neeruõe ning reumaõe ambulatoorne vastuvõtt.

Ka reisinõustamine ja vaktsineerimine on 25. jaanuarist Puusepa 8 L-hoone esimesel korrusel.

Kliinikumi eriarsti ja õe vastuvõtule saab aegu kinni panna telefonil 731 9100, registratuuris kohapeal või internetis www.ePatsient.ee    

Vastuvõtule registreerimiseks on vaja pere- või eriarsti saatekirja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles