Uue hotelli nimi jääb veel saladuseks

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel uksed avav hotell paikneb Raekoja platsi taga, Pirogovi platsi servas, otse Toomemäe nõlva all.
Suvel uksed avav hotell paikneb Raekoja platsi taga, Pirogovi platsi servas, otse Toomemäe nõlva all. Foto: Kristjan Teedema

Aastaid Pirogovi platsi kõrval tühjalt seisnud krundil avatakse suvel Lõuna-Eesti üks kõrgeima teenindustasemega hotelle, mis peaks vastama neli-pluss-tärni nõuetele.

Hotelli arendava Toomemäe Kinnisvara juhataja Ain Tammvere ütles, et aadressil Ülikooli 14 asuv majutusasutus peaks valmis saama 2016. aasta juunis.

«Uue hotelli ehitustööd on kulgenud plaanipäraselt ja tänu ehitusfirmale Ehitustrust oleme graafikus. Tegu on esindusliku kõrgema klassi hotelliga, mis vastab neli-pluss-tärni nõuetele,» kirjeldas Tammvere.

Hotellihoone on loonud arhitektuuribüroo Allianss Arhitektid, autoriteks Tarmo Teedumäe, Indrek Tiigi, Paco Ulman ja Tõnis Savi. Hotelli sisekeskkonna on kujundanud Kaire Kemp-Tišler ja Ea Andla sisearhitektuuribüroost ArtAku.

Tammvere sõnul rajatakse hotelli 70 numbrituba, restoran, ürituskeskus ning basseiniga spaasviit.

«Alanud aasta alguses alustame personali koolitusi, tööd peaks saama umbes kolmkümmend viis töötajat,» ütles ta.

Uus hotell on Tammvere kinnitusel mõeldud eelkõige inimestele, kes hindavad personaalsust ja privaatsust. «Soovime pakkuda meeldejäävaid emotsioone hea teeninduse ja innovaatilisusega, mis üllatavad ja kutsuvad Tartusse tagasi,» rääkis ta. «Selle hotelli teeb eriliseks asukoht raekoja taga, otse Toomemäe väravas.»

Uue hotelli nimi on tema sõnul veel saladus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles