Koondatud kokk otsustas avada oma pitsakohviku

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Sikut õppis itaallastelt kolme kuu jooksul muu hulgas sedagi, kuidas pingelises olukorras toime tulla.
Andri Sikut õppis itaallastelt kolme kuu jooksul muu hulgas sedagi, kuidas pingelises olukorras toime tulla. Foto: Kristjan Teedema

Andri Sikut on õppinud kokaks ja töötanud mitmes söögikohas, pärast koondamist arvas ta aga, et on viimane aeg teha pitsakohvik. Töötukassa koolitused ja toetus ning praktika Itaalia restoranides andis piisavalt julgust avada oma söögikoht.

Nii mõnigi mööduja on ilmselt märganud, et Turu tänaval Cleo klubiga (vana Pattaya või Ahi) samas majas töötanud kiirtoidukoht Ahjualune on uksed sulgenud ja särav oranžikasmust siltki maja seinalt asendatud uuega.

Nüüd tervitavad möödujaid lillad aknad ja sama värvi logo kirjaga La Mimosa – nõnda nimetatakse Itaalias laialt levinud kollast taime, mida 8. märtsil sealkandis naistele kingitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles