Linnavalitsus liidab kaks osakonda

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus plaanib liita tervishoiuosakonna ning sotsiaalabiosakonna. Loodava osakonna juhataja selgub avaliku konkursi korras.
Linnavalitsus plaanib liita tervishoiuosakonna ning sotsiaalabiosakonna. Loodava osakonna juhataja selgub avaliku konkursi korras. Foto: SCANPIX

Arvestuslikult kuni 150 000 eurot kokkuhoidu aastas ja tõhusama asja-  ajamise peaks andma Tartu linnavalitsuse struktuuri-  reform, millega liidetakse kaks osakonda ja kaotatakse seitse teenistuskohta.

Eeskätt puudutavad plaanitavad muudatused avalike suhete osakonda, kavas on senised teenistused kaotada, et oleks vähem bürokraatlikke barjääre. Seni on seal teabeteenistus, välissuhete ja protokolliteenistus ning maine- ja turismiteenistus. Muudatuse tõttu tuleb kanda kahe teenistuja koondamise kulud.

 Kavas on üheks osakonnaks liita senised sotsiaalabiosakond ja tervishoiuosakond ning loodava ühendosakonna juhataja leidmiseks korraldada avalik konkurss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles