Linn tahab täika tänavale tõsta

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puiestee 114 hoonetes on mittetulundusühing Eko-Tarest taaskasutusega tegelenud juba kaheksa aastat ning nädalavahetustel korraldatakse seal suuri vanakraamiturgusid. Nüüd soovib linn, et ühing ruumid juba homseks vabastaks.
Puiestee 114 hoonetes on mittetulundusühing Eko-Tarest taaskasutusega tegelenud juba kaheksa aastat ning nädalavahetustel korraldatakse seal suuri vanakraamiturgusid. Nüüd soovib linn, et ühing ruumid juba homseks vabastaks. Foto: Margus Ansu

Puiestee 114 hoonekompleksis tegutsev taaskasutuskeskus peaks linna nõudmisel vabastama neljapäevaks kõik ruumid, sest väidetavalt on politsei sealt leidnud kahtlast kraami. Keskus protestib ja ei välista kohtutee jalge alla võtmist.

Septembri lõpus sai linnavalitsus kui hoonekompleksi omanik politseilt kutse tulla kohale, sest ruumides oli plaanis korraldada läbiotsimine. Ruume üürib taaskasutuskeskust haldav Eko-Tarest.

Korrakaitsjad otsisid läbi nii keskuse ruumid kui ka piirneva hoonestiku, mis linnale teadaolevalt seisis tühjana, kuid seda tegelikult polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles