Politsei otsib Tartus juhtunud avariide pealtnägijaid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib avarii pealtnägijaid
Politsei otsib avarii pealtnägijaid Foto: Politsei

Tartu politsei palub kodanike kaasabi, et selgitada välja, millistel asjaoludel juhtusid täna, 30. septembril Tartus kaks liiklusõnnetust.

Täna teatati politseile, et Tartus Nõlvaku tänaval kaupluse peaukse lähedal on külge sõidetud parkinud autole Chrysler Sebring ning lõhutud sõiduki tagumine tiib ja kaitseraud.

Sündmuskohalt põgenenud sõidukist jäid maha punased tagatuletükid. Samuti on teada, et otsasõitja auto oli hõbehallikat värvi.

Lisaks otsib politsei tunnistajaid, kes nägid pealt ajavahemikul kell 12.55-13.30 Tehase tänaval parklas juhtunud avariid. Seal sõideti külge sõiduautole Ford Focus ning kriibiti selle poritiib. Otsasõitja põgenes sündmuskohalt.

Politsei otsib õnnetuste pealtnägijaid ning ühtlasi kutsub otsasõitjat endast politseile teada andma kas meilitsi louna.ate@list.politsei.ee või telefonil 730 8814 või 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles