Piirivalve otsib kadunud kalastajat nii kallastelt kui järvelt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalve embleem.
Piirivalve embleem. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Juba viiendat päeva käivad Lämmijärvel otsingud esmaspäeva õhtul kadunuks jäänud kalastaja leidmiseks. Paraku pole ametivõimudel Pihkvast pärit meest leida õnnestunud.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak kinnitas, et täna otsivad Mehikoorma piirivalvurid läbi kaldaäärseid ning Varnja piirivalvurid on Salosaare ümbruses. Teenistuskoeraga on liigutud ka saarele ja otsitakse ka seal.

Esialgse info järgi läksid Pihkvast pärit kaks meest järvele kalastama esmaspäeval. Samal õhtul läks nende paat ümber Vene Föderatsiooni poolel ning kandus tuulega Eesti vetesse. Salo saare lähedal märkas hulpivat paati üks Beresje küla elanik, kes teatas sellest Värska kordonisse.

Samal õhtul kella poole kümne paiku õnnestus piirivalvureil üks Venemaa kodanik (41-aastane) üles leida. Kiirabi toimetas alajahtunud mehe Põlva haiglasse. Teine, 47-aastane mees on tänini kadunud.

Teadaolevalt on ka Venemaa piirivalvurid planeerinud tegevusi järvel kadunud isiku otsimiseks, kuid täpne tegevus on teadmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles