Jalgpallimurul võtsid mõõtu riik, teater ja muuseum

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimeses kohtumises läksid vastamisi Haridus- ja teadusministeerium (rohelistes särkides) ning Vanemuise teater.
Esimeses kohtumises läksid vastamisi Haridus- ja teadusministeerium (rohelistes särkides) ning Vanemuise teater. Foto: Margus Ansu

TÜ staadionil peeti täna õhtul maha meeleolukas jalgpalliturniir, kus astusid võistlustulle Vanemuise teatri, Eesti rahva muuseumi ning Haridus- ja teadusministeeriumi võistkonnad.

Kolme meeskonna vahel mängiti kokku kolm pooletunnist mängu. Igasse võistkonda kuulus 11 mängijat ning vastaste järjekord selgus loosi teel. 

Esimesena läksid murul vastamisi Haridus- ja teadusministeerimi ning Vanemuise võistkonnad. Mängu võitis ministeerium 2:1. Teises kohtumises alistasid ministeeriumiametnikud ka muuseumitöötajad 3:0 ja olid sellega kogu välkturniiri võitjad. Viimases kohtumises alistas Vanemuise teater ERMi 1:0.

Möödunud aastal esmakordselt toimunud sõpruskohtumise võitis Vanemuise teater, teise koha said ministeeriumiametnikud ning ERM pidi võistluse korraldajana leppima kolmanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles