Eesti parim sõiduautotehnik tuleb Tartust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol võistluse «Sõiduautotehnik 2015» parimad. Vasakult Järvamaa kutsehariduskeskusest Ivar Järve (II koht), Tartu kutsehariduskeskusest Janari Zirk (I koht), Pärnumaa kutsehariduskeskusest Kevin Lepp (III koht).
Fotol võistluse «Sõiduautotehnik 2015» parimad. Vasakult Järvamaa kutsehariduskeskusest Ivar Järve (II koht), Tartu kutsehariduskeskusest Janari Zirk (I koht), Pärnumaa kutsehariduskeskusest Kevin Lepp (III koht). Foto: SA Innove

Läinud nädalal Pärnumaa kutsehariduskeskuses mõõtu võtnud noored sõiduautotehnikud selgitasid endi seast parima, kelleks on Tartu kutsehariduskeskuse õpilane Janari Zirk.

«Olen alates kümnendast eluaastast remontinud mootorrattaid ja suviti töötanud autoremonditöökojas,» märkis Eesti parim sõiduautotehnik Janari Zirk SA Innove pressiteate vahendusel. Zirgi sõnul andis võistlus kinnitust, et omandatud teadmised ja oskused on igati tasemel ning pärast Tartu kutsehariduskeskuse lõpetamist tahab ta edasi õppida autodiagnostikuks.

Teisele kohale tuli Ivar Järve Järvamaa kutsehariduskeskusest, talle järgnes Kevin Lepp Pärnumaa kutsehariduskeskusest.

Võistlus koosnes viiest osast. Esmalt tuli võistlejatel sooritada teooriatest. Seejärel tegid noored läbi veermiku kontrolli, vahetasid korrektselt sõiduauto rehvi, kontrollisid sisepõlemismootori süsteeme ning lõpetuseks koostasid elektriskeemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles