Tartus peeti Eesti GP finaali sulgpallis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil meespaarismängu võitjad: Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand ning teise koha võitnud Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes.
Pildil meespaarismängu võitjad: Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand ning teise koha võitnud Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes. Foto: Erakogu

Laupäeval, 23. mail peeti Tartu ülikooli spordihoones Eesti GP finaali sulgpallis, kuhu olid kutsutud GP edetabeli kaheksa esimest mees- ja naisüksikmängijat ning neli esimest mees-, nais- ja segapaari.

Kahekordseteks võitjateks tulid Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand, teatas Heiki Sorge. Meesüksikmängus jõudsid finaali TÜ ASK sulgpallurid Raul Käsner ja Mikk Järveoja. Finaal kujunes kolmegeimiliseks, võitjaks osutus Raul Käsner (21:15, 13:21, 21:14).

Meespaarismängu võitja selgitamiseks läks samuti vaja kolme geimi. Raul Käsner – Kristjan Kaljurand (TÜ ASK) võitsid Mikk Järveoja – Mihkel Laanest (TÜ ASK / Triiton) 21:10, 18:21, 21:11.

Naisüksikmängus võitis kindlalt Getter Saar (Tondiraba SK), alistades finaalis 2:0 Kati Kreet Marrani (Nõo SK).

Naispaarismängu finaalis võitsid Kristin Kuuba – Helina Rüütel (Nõo SK) kahes geimis kindlalt  (21:11, 21:12) Kertu Marguse – Laura Tombandi TÜ ASKst.

Segapaarismängus finaalis saadi hakkama kahe geimiga, kus võit kuulus Kristjan Kaljurannale ja  Laura Tombandile (TÜ ASK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles