Teist nii ulatuslikku peeglivargust politsei ei mäleta

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külgpeegel. Foto on illustreeriv.
Külgpeegel. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Vähemalt kaheksal sõidukil varastati Võrus ööl vastu eilset küljepeeglid. Välistada ei saa, et vargusi on rohkemgi, kaheksa inimest on esitanud avalduse, tõdes Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall.


Vargused on pandud toime viiel Võru linna tänaval. Vilja tänaval kruviti peeglid maha ühel Mercedesel. Teiselt Mercedeselt võeti vaid küljepeeglite klaasid. Samal tänaval seisnud Audil võeti eest juhipoolse küljepeegli klaas.

Kaks sarnast vargust pandi toime Olevi tänaval sõidukite Audi A8 ja BMW kallal. BMW omanik hindas talle peeglite vargusega tekitatud kahju suuruseks ligi 27 000 krooni.

Luha tänaval jäi BMW ilma samuti mõlemast küljepeeglist, Kooli tänaval seisnud BMW puhul piirdusid vargad vaid ühe peegliga. 20 000-kroonise kahju tekitasid vargad ka Koreli tänaval, kus seisnud BMWlt näpati kaks küljepeeglit.

Lall lisas, et nii ulatuslikku peeglitevargust ühe öö jooksul pole politseipraktikas varem ette tulnud. Kõik varguse ohvriks langenud sõidukid on Saksa päritolu mainekad margid.

Võru politsei palub abi kõigilt, kes teavad midagi nendest vargustest või kellele on pakutud peegleid odavalt müüa. Infot ootab politsei lühinumbril 110 või telefonil 522 0910.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles