Tamme gümnaasium käivitab ajalehe

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tamme Gümnaasium.
Tartu Tamme Gümnaasium. Foto: Sille Annuk / Postimees

Ajakirjandusmaastikule pürib uus väljaanne, mis kajastab elu Tamme gümnaasiumis ja ümber selle. Tamme Lehe esmaväljaanne näeb ilmavalgust reedel, 24. aprillil ning seda saab lugeda nii paberil kui veebis.

Lehe peatoimetaja, 11.b klassi õpilane Karl Pütsepp märkis, et koolilehe väljaandmise mõte tekkis aasta tagasi ning ideest teostuse poole hakati liikuma pärast mullu sügisel peetud kooli 95 aasta juubelit. Tõsisem lugude kirjutamine algas enne märtsikuist koolivaheaega.

Toimetusse kuulub 11 inimest, peamiselt gümnasistid, kuid kaastööd teevad ka põhikooliõpilased. Lisaks on lehel eraldi sotsiaalmeedia korrespondent.

Koolilehe nimevõistlusele laekus hulgaliselt variante. Sobiliku valikul lähtuti sisust, seosest kooli nimega ja lihtsusest.

Sel õppeaastal plaanib toimetus välja anda veel ühe numbri. Sügis toob toimetuse ellu aga juba suured muutused koolide lahutamise tõttu.

Gümnaasiumiaste, mis alustab õppetööd Nooruse tänava uues majas, saab edasi lugeda praeguse nimega lehte. Põhikool saab sügisest uue koolilehe nimega Tammetõru Leht.

Huvilistel on võimalik Tamme Lehte lugeda TTG kodulehelt www.tamme.tartu.ee. Oma konto on Tamme Lehel ka Facebookis ja Twitteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles