Üliõpilase raamat võistleb rahvusvahelisel konkursil

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TKK meedia- ja reklaamikunsti kolmanda kursuse tudeng Anna Kislitsõna rääkis oma võistlustööd näidates, et ta on alati soovinud kunstnikuks saada. Neiu näebki ennast tulevikus illustreerimas, kas raamatuid või kujundamas näiteks tootepakendeid.
TKK meedia- ja reklaamikunsti kolmanda kursuse tudeng Anna Kislitsõna rääkis oma võistlustööd näidates, et ta on alati soovinud kunstnikuks saada. Neiu näebki ennast tulevikus illustreerimas, kas raamatuid või kujundamas näiteks tootepakendeid. Foto: Margus Ansu

Tartu kõrgema kunstikooli (TKK) meedia- ja reklaamikunsti osakonna tudeng Anna Kislitsõna illustreeris sõnadeta lasteraamatu ja jõudis sellega rahvusvahelise võistluse The Silent Book Contest kaheksa finalisti hulka.

Tudengi raamat kannab pealkirja «Together» («Koos») ning on 15-leheküljeline. See räägib loo linnast, kus on alati halb ilm ning inimesed omavahel üldse ei räägi. Lugu keskendubki kahele naabrile, kes pole teineteist mitte kunagi näinud, sest üks on öö- ja teine päevaloom, kuid lõpuks siiski kohtutakse ja saadakse sõpradeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles