Botaanikaaed ootab konkursile

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need erakollektsionääride kaunid käpalised võistlesid Tartu ülikooli botaanikaaia esimesel orhideekonkursil 2013. aastal.
Need erakollektsionääride kaunid käpalised võistlesid Tartu ülikooli botaanikaaia esimesel orhideekonkursil 2013. aastal. Foto: Margus Ansu

Suureks orhideenäituseks valmistuv Tartu ülikooli botaanikaaed ootab erakollektsionääre kolmandale orhideekonkursile.

«Mõned inimesed on juba huvi tundnud ja uurinud, millal võivad oma orhidee konkursile tuua,» ütles Tartu ülikooli botaanikaaia aednik Astrid Lepik.

Ta andis teada, et kodus orhideesid kasvatajad inimesed saavad kaunid käpalised võistlusele tuua uuel nädalal, 4. ja 5. märtsil. «Võib veel ka reedel tuua, ka siis jõuame taimele nimesildi juurde panna,» lisas Astrid Lepik.

Konkursil esimese, teise ja kolmanda koha saavutavate taimede omanikud-kasvatajad saavad auhinnaks orhidee. Kõigile konkursil osalejatele kingib botaanikaaed priipääsme kogu aastaks.

Botaanikaaed avab suure orhideenäituse laupäeval, 7. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles