Tänases Tartu Postimehes. Kuidas tuli Tammekale 7. koht Eesti meistriliigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja viimases mängus kohtusid Tamme staadionil omavahel JK Tammeka (sinises) ja Nõmme Kalju. Kohtumise võitis 1:0 Nõmme Kalju, kui realiseeris penalti.
Hooaja viimases mängus kohtusid Tamme staadionil omavahel JK Tammeka (sinises) ja Nõmme Kalju. Kohtumise võitis 1:0 Nõmme Kalju, kui realiseeris penalti. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu jalgpalli esindusmeeskond Tammeka alustas meistriliiga hooaega segadusega. Nende pääsemine meistriliigasse oli lahtine. Jalgpalliklubi Tammeka välja võideldud meistriliiga koht jäi tühjaks, kuna klubil ei jätkunud liiga litsentseerimisprotsessiks piisavalt raha. Kohta pakuti Jalgpallikool Tammekale, mis on noortesüsteemi eest vastutav organisatsioon. Pakkumine võeti vastu.

Nüüd paiskus õhku küsimus, kes Tammeka meeskonda pääseb. Leegionärideks raha polnud, valida oli vaid noorte Tammeka kasvandike hulgast, kes polnud enne meistriliigas mänginud. See pani küsima, mis võimalused on äsjakomplekteeritud noorel kogemusteta meeskonnal teiste võistkondade vastu.  

Peatreener Indrek Koser tunnistab, et hirm enne hooaega oli suur. Eriti ere oli kartus, et tulevad hiigelkaotused, mis jäävadki meeskonda kogu hooaja vältel painama.

Tammekal ei jäänud muud üle, kui end tõestada.

Pikka intervjuud Tammeka peatreener Indrek Koseriga loe tänasest Tartu Postimehest või Postimees Plussist. Sealt saad teada, mis olid peatreeneri kõige suuremad hirmud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles