Tartlased korjasid rannamaadluses medaleid

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerlin Järvela kaotusseisus.
Gerlin Järvela kaotusseisus. Foto: Maria Kilk

Nädalavahetusel kogunesid Eesti maadlejad Põltsamaale Kamari järve äärde, et liivaringis välja selgitada, kes on selle aasta kõige kõvemad rannamaadlejad. Võistlused toimusid kadettide, meeste ja naiste arvestuses.

Põneva ja päikselise päeva resultaadiks said paljud tublid maadlejad end nimetada Eesti meistriteks. Võistlustules olid ka Tartu maadlejad.

Kuni 70 kg meeste arvestuses sai pronksmedali Magnus Piirits (TÜ ASK). Rohkem tartlasi oli esindatud naistemaadluses. Nii naasesid kõik Tartu naised võistlustelt koju medaliga. Maria Kilk (-55kg) ja Gerlin Järvela (65+kg) said mõlemad tõusta poodiumil kolmandale kohale.

Märksa säravam medal riputati kaela Kaisa Muutrale (-65kg), kes pälvis esmakordselt Eesti meistritiitli ja oli kindlalt üle kõikidest oma vastastest. Kõik naised on Eesti Maaülikooli Spordiklubi maadlejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles