Siseviimistlus valmis enne maja

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülenurmel üleeile moodulitest kokku pandud kortermaja lugu tekitas küsimusi, millised näevad tehases viimistletud korterid seest välja. Ka vannitoas on vann ja mööbel paigas ning saunas keris.
Ülenurmel üleeile moodulitest kokku pandud kortermaja lugu tekitas küsimusi, millised näevad tehases viimistletud korterid seest välja. Ka vannitoas on vann ja mööbel paigas ning saunas keris. Foto: Margus Ansu

Ülenurmel üleeile moodulitest kokku pandud kortermaja lugu tekitas küsimusi, millised näevad tehases viimistletud korterid seest välja. Siin piltidel on vastus. Laed on valged, seinad värvitud, põrandad parketiga kaetud ja köögimööbel sees. Ka vannitoas on vann ja mööbel paigas ning saunas keris.

Kodumaja Kinnisvaraarenduse juhataja Tõnis Tamm osutas ühe korteri kööki, kus kapid olid veel mööda ruumi laiali: klient võttis mõtlemiseks nii palju aega, et tehases asjade paika kruvimiseks enam aega ei jäänud.

Kodumaja paneb kortermajade moodulid tehases kokku ja see võib mõnikord tekitada klientides arusaamatust, et mis mõttes on juba vaja kahhelplaadid välja valida, maja ju veel pole. Aga nii see käibki. Kui maja juba valmis, on hilja, sest moodulite siseviimistluski valmib tehases. Ehitusplatsile tuuakse siseviimistlusega ja osalt möbleeritud moodulid. Moodulitest kokku pandud majas tehakse üksnes torustike ja juhtmete liited ning viimistletakse moodulite ühenduskohad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles