Prügiuudise jätkuks. Rämpsuhunnik kadus üleöö

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ihaste metsa alla visatud prügi.
Pildil Ihaste metsa alla visatud prügi. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

«Prügi on kadunud, tänan väga,» teatas täna hommikul Vana-Ihastes Kiigemäe tänavas elav Kuldar Aavik, kes oli kodu lähedalt avastanud metsa alla toodud rämpsu.

Esmaspäeva hommikul leidis selle prügihunniku üle vaadanud Tartu linnavalitsuse menetlusosakonna väärteouurija Reelika Värva kõige muu hulgast ka ümbriku Uue tänava kortermaja aadressi ja nimega.

«Prügi metsa alla toonud inimene ilmselt reageeris tänase ajalehe artiklile, mis tema teost rääkis, ja koristas enda järelt ära,» arvas Kuldar Aavik. «Linn reageeris ju kah sellele teole kiiresti, menetlusteenistus asus kohe tööle.»

Tartlaste kulul seda rämpsu ära ei koristatud, kinnitas Tartu linnavalitsuse linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeorg. «Lehes ilmus tõsine artikkel, vast hakkasid kellelgi püksid püüli sõeluma,» märkis ta. «Väga hea, et see asi lehte jõudis. Nüüd saavad reostajad aru, et inimesed ei vaata nende tegudele hea pilguga, neid märgatakse ja sellistest asjadest antakse teada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles