Kaks järjestikkust avariid tipptunnil tõid Tartu kesklinna ummikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul juhtus Tartus umbes 100 meetrise vahega kaks liiklusõnnetust.

Narva maantee läks hommikul umbe pärast seda, kui kella 7.35 ajal juhtus õnnetus Võidu sillal. BMW roolis olnud kaine, kuid juhtimisõiguseta 29-aastane Anu kaotas sillal oma sõiduki üle juhitavuse ning sõitis vastu põrkepiiret. Sealt saadud löögist paiskus BMW otsa Seatile, mida juhtis 25-aastane Maarja. Seat põrkus omakorda vastu sillapiiret ning sealt edasi vastu prügikaste. Kiirabi viis haiglasse BMW tagaistmel olnud 11-aastase lapse. Pärast tervisekontrolli lubati ta kodusele ravile.

BMW juht selgitas politseinikele, et juhtimisõigus puudub tal põhjusel, kuna autokoolis käimine veel kestab. Politsei selgitas, et sõidukite rehvid vastasid nõuetele, mõlemas autos kasutati nõuetekohaselt turvavarustust. Liiklus õnnetuspaigas oli tugevasti häiritud, mistõttu saadeti seda reguleerima täiendavad politseipatrullid. Kella 8.50 ajal liiklus taastati. Selle liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei menetlust.

Teine liiklust häirinud õnnetus juhtus hommikul Riia tänaval vahetult enne Turu tänavaga ristumist, kus valgusfoori all põrkasid kokku kaks sõiduautot, sulgedes ühe sõidurea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles