Raekoda pommiga ähvardanu viibib sundravil

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18. juunil piiras politsei sisse Tartu raekoja hoone ja suure osa raekoja platsist, sest linnavalitsuse hoonele tehti pommiähvardus.
18. juunil piiras politsei sisse Tartu raekoja hoone ja suure osa raekoja platsist, sest linnavalitsuse hoonele tehti pommiähvardus. Foto: Risto Mets

Tänavu juunikuus Tartu raekojale kirjaliku pommiähvarduse teinud isik tunnistati süüdimatuks ning kriminaalmenetlus tema suhtes lõpetati.

18. juuni õhtupoolikul sai Tartu raekoda kirjaliku pommiähvarduse ning operatiivteenistused asusid juhtumiga tegelema. Lõhkekeha hoonest ei leitud.

Tartu kriminaalpolitseinikud alustasid ähvardaja isiku väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust. Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul tehti ähvarduskirja osas ekspertiis, millega tuvastati kirjalt DNA-profiil ning ühes sellega selgus ka ka kuriteo toime pannud isik.

Kriminaalmenetlus lõpetati, kuna selgus, et inimene on tunnistatud süüdimatuks ja viibib sundravil kinnises raviasutuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles