Purupurjus rollerijuht kukkus end katki

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Joobespäi rolleri selga istuda on vähemasti sama ohtlik, kui mistahes teist liiklusvahendit joobeseisundis juhtida. Kaks Lõuna-Eesti meest arvasid aga teisiti. Nüüd viibib neist üks haiglaravil, teine sai kopsaka trahvi.


Eile kella 20.25 paiku juhtus liiklusõnnetus rolleriga Valgamaal Puka vallas Aakre-Rebaste-Puka tee kolmandal kilomeetril, vahendas Lõuna prefektuur. Rollerit CPI Power juhtinud 2,2-promillises alkoholijoobes 47-aastane Roland kaldus pärast vasakkurvi võtmist tee äärel olevale lahtisele killustikule, kaotas kontrolli oma sõiduriista üle ning kukkus.



Juht sai vigastada ning ta toimetati TÜ kliinikumi ravile.



Teise purjus rollerijuhi aitas liiklusest kõrvaldada Lõuna prefektuuri liiklusliinile tulnud tähelepaneliku kodaniku teade: kella 9.45 ajal eile hommikul sõitis Valgjärve vallas mööda Võru-Tartu maanteed Sulaoja bussipeatusest Maaritsa suunas rolleriga isik, kes võib olla alkoholijoobes. Helistaja kinnitusel oleks kaherattalise juht peaaegu kraavi sõitnud.



Politseinikud pidasid nimetatud rolleri kinni Kanepi teeotsas. Rollerit juhtinud 54-aastasel Ennul tuvastati alkoholijoove ning talle vormistati väärteoprotokoll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles