Veokijuhi tapnud mees jääb üheksaks aastaks vangi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula piiripunkt
Koidula piiripunkt Foto: Toomas Huik

Tartu maakohus tunnistas eile Alexander Goryunovi (32) süüdi teise inimese tapmises ja mõistis talle üheksa-aastase vangistuse. Karistuse kandmise aega arvestatakse tema kuriteos kahtlustatavana kinnipidamisest mullu 28. jaanuarist.

Lisakaristusena mõisteti süüdistatavale Eesti vabariigist väljasaatmine koos sissesõidukeeluga üheksaks aastaks, teatas Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm. Menetluskulude katteks peab ta tasuma kokku 1922,89 eurot.

Eelmise aasta 28. jaanuari öösel teatati politseile, et Koidula piiripunkti ooteplatsil seisnud sõidukis Mercedes-Benz on 35-aastase mehe torkehaavaga surnukeha. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas Põlva kriminaaltalitus kriminaalmenetlust.

Politsei pidas sündmuskohal kinni Alexander Goryunovi, kes vahistati kohtu loal. Süüdistuse kohaselt lõi Goryunov veoauto kabiinis teist meest noaga rindkeresse, mille tagajärjel kannatanu suri. Mees on eelnevalt kriminaalkorras karistamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles