Teinegi jalgpalli EM-il platsile jooksev laps on pärit Tartumaalt

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Lisaks 8-aastasele Joosep Malmrele, kes sõidab suvel Kiievisse jalgpalli Euroopa meistrivõistlustele, et miljonite fännide silme all väljakule saata üht jalgpallistaari, pääses loosi tahtel suurvõistlusele ka Puhja vallas Mõisanurmes elav Rebeka Käpp (8).

Loosimise korraldanud McDonald's teatas, et Rebeka joonistus valiti välja konkursile «Minu sõber jalgpall» saabunud enam kui 300 töö hulgast. Loosimine viidi läbi Tallinnas Ülemiste keskuses.

McDonald’s on eksklusiivset «Player Escort» programmi arendanud 2002. aastast, saates jalgpallistaaridega koos platsile jooksma kuue- kuni kümneaastaseid lapsi. Eesti lapsed on suurele jalgpallimurule pääsenud kahel korral - 2008. aastal osales 9-aastane Kaisa Elina Euroopa meistrivõistlustel Austrias ja 2010. aastal osales 10-aastane Arlin maailmameistrivõitlustel Lõuna-Aafrikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles