Veebipolitseinik: sotsiaalmeedias liiguvad kulutulena noorte üleskutsed vägivallale

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Lõuna prefektuuri veebipolitseinik Elerin Tetsmann rääkis, et nad võtsid möödunud nädalal sotsiaalmeedia keskkondadega, kus võika sisuga postitused levised, otse ühendust ja palusid postitused eemaldada, sest tegu oli selge üleskutsega vägivallale.
Lõuna prefektuuri veebipolitseinik Elerin Tetsmann rääkis, et nad võtsid möödunud nädalal sotsiaalmeedia keskkondadega, kus võika sisuga postitused levised, otse ühendust ja palusid postitused eemaldada, sest tegu oli selge üleskutsega vägivallale. Foto: Marko Saarm

Tartus kutsus üks tüdruk eelmisel nädalal eakaaslasi üles üksteise kallal vägivalda kasutama. Erinevates sotsiaalmeediakanalites jagatud sõnumid jõudsid paljude noorteni, kuid politsei andmetel need vägivalda õnneks ei põhjustanud.

Nende postituste eemaldamise ja tagajärgede maandamisega olid mitu päeva ametis veebipolitseinikud üle Eesti. Lõuna prefektuuri veebipolitseinik Elerin Tetsmann rääkis, et nad võtsid möödunud nädalal sotsiaalmeedia keskkondadega, kus võika sisuga postitused levisid, otse ühendust ja palusid postitused eemaldada, sest tegu oli selge üleskutsega vägivallale.

Kus liiguvad noorte seas üleskutsed vägivallale?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles