Valimised Roheliste kandidaat Laila Kaasik: Eestimaa Rohelised oli esimene erakond, kes teatas, et pooldab sooneutraalset abielu (1)

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Laila Kaasik pildistab tavaliselt ise, aga valimistel kandideerimisega seoses tuleb olla pildistatav.
Laila Kaasik pildistab tavaliselt ise, aga valimistel kandideerimisega seoses tuleb olla pildistatav. Foto: Kristjan Teedema

Kui Laila Kaasik (31) käis magistrantuuris õppimise ajal Tartu Postimehe toimetusel fotograafina abiks, jäid pildistatavaile meelde küllap ka tema pikad juuksed. Mullu kaitses ta magistrikraadi. Soeng on nüüd lühike, selgus intervjueerimisel, mille põhjuseks on tema kandideerimine riigikogu valimistel roheliste ridades.

Laila, kammisin sinu andmeid veebis ja leidsin, et ameti poolest oled Tartu observatooriumi insener. Kuidas mööduvad su töised päevad ja ööd?

Mul ei ole rutiinset tööaega. Näiteks viimased tööpäevad on mul möödunud öösel kodukontoris veebis, et kuulata USAs Texases toimuvat konverentsi. Kuulasin, mida targad inimesed räägivad Veenusest. Enne seda käisin Soomes kosmosetehnoloogia konverentsil, kus ma tegin postriettekande samuti Veenusest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles