TÜ naised alistusid Eclexile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinises Tartu resultatiivseim mängija Triin Teppo.
Sinises Tartu resultatiivseim mängija Triin Teppo. Foto: Kaspar Kallip

Kolmapäevaõhtuses naiste meistriliiga kohtumises Tartu Ülikooli ja Eclexi vahel pidi kodunaiskond tunnistama võõrustajate paremust 82:59.

Eesti korvpalliliidu kodulehekülje teatel alustasid TÜ naised aktiivselt nii kaitses kui rünnakul ja selle tulemusel juhtis esimese kümne minuti järel 15:14. Teine veerand jätkus samamoodi tasavägiselt. Poolajale mindi aga Eclexi 6 -punktilises eduseisus 44:37.




Kohtumise teist poolt alustasid agressiivsemalt tallinlased, kuid tartlannad ei andund alla. Neljandal veerandil tegi Eesti meister võimsa lõpuspurdi ja võttis kindla võidu. Viimane veerandaeg võideti koguni 23:8.

Eclexi peamine eduvõti oli hea kahepunktivisete tabavus 47.5%, samas kui tartlannadel oli see vaid 30.4%. Ülejäänud statistilised näitajad olid mõlemal naiskonnal enamvähem võrdsed.

Kohtumise parimad Tartu Ülikooli poolel olid kaksikduubliga Triin Teppo 16 punkti ja 15 lauapalli ning Janeli Lilleallik 10 silmaga. Ka Eclexi poolel tegi Kerttu Jallai kaksikduubli visates 20 punkti ja võttes samuti 15 lauapalli. Merilin Metsalu toetas naiskonda 19 ja Annika Köster 13 punktiga.

See oli naiskondadele viimane kohtumine põhiturniiri raames. Tartu Ülikool on järgmisel teisipäeval kodusaalis vastamisi Audentes SG/Noortekoondisega. Mäng algab kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles