JÄRELVAADATAV ⟩ Tartu Postimees noppis kolm Jaan Tõnissoni meediaauhinda

Tartu Postimees
Copy
Sirje Toomla ja Liina Uudelt neljapäeval pärast auhinnatseremooniat. Aime Jõgi (esiplaanil mobiiltelefoni ekraanil) ei saanud ise auhinda vastu võtma tulla.
Sirje Toomla ja Liina Uudelt neljapäeval pärast auhinnatseremooniat. Aime Jõgi (esiplaanil mobiiltelefoni ekraanil) ei saanud ise auhinda vastu võtma tulla. Foto: Rannar Raba

Neljapäeval jagati Tallinnas Postimehe Grupi peamajas Jaan Tõnissoni meediaauhindu. Tartu Postimehe toimetusse tuli tervelt kolm peapreemiat. Need pälvisid reporter Aime Jõgi, toimetaja Liina Uudelt ning keeletoimetaja-korrektor Sirje Toomla.

Aime Jõgile tõi maakonnalehtede olemuslugude kategoorias võidu mullu 1. septembril ilmunud kirjutis «Haigus on võtnud noorelt naiselt töö, karjääri ja jalad. Siiski ei anna ta alla». Toimetaja Liina Uudelt kuulutati maakondlike arvamuslugude kategoorias laureaadiks 26. veebruaril ilmunud loo «Vanurid võiksid ju Zoomi veebinaris õppida, kuidas internetti kasutada» eest. Keeletoimetaja Sirje Toomla pälvis tunnustuse silmapaistva keeleparandajana, kes on põhitöö kõrvalt juba mõnda aega avaldanud Tartu Postimehe arvamusküljel arvustavaid ja õpetavaid kolumneid rubriigis «Keele teritaja».

Iga laureaat sai lisaks tunnuskirjale preemiaks 1000 eurot. Seejuures tõi Aime Jõgile lisaks 500-eurose preemia nominatsioon arvamusloo kategoorias kirjutisega «Mul on kuus elu veel».

Postimehe Fond annab Tõnissoni meediapreemiaid välja väärtustamaks Jaan Tõnissoni kui Postimehe omaaegse peatoimetaja ja Eesti ühe silmapaistvama riigimehe elutööd, ergutada tänapäevaseid mõtlejaid ja arvamusliidreid ning tunnustada Postimees Grupi ja Duo Media Networksi ajakirjandusvaldkonna töötajaid. Kokku anti tänavu auhindu 20 kategoorias.

Vaata auhinnatseremoonia galeriid ja videosalvestist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles