Galerii Underground Fight Night lõppes ülipõneva tiitlimatšiga, kõik pealtvaatajad uksest sisse ei mahtunud

Copy

Eile kaheksandat korda peetud kahevõitluse võistlus Underground Fight Night tõi Tartu spordiklubi CorsaGym poksiringi eile tulised lahingud ning nii palju pealtvaatajaid, et kõik sisse ei pääsenudki. Esimest korda Eestis peeti naiste paarismatš, kus Viljandi ja Tartu neiud ennast põrmugi tagasi ei hoidnud. Tiitlimatši võidu teenis võimsa nokaudiga kodupubliku ees Tartu Tai poksi klubi võitleja Ott Remmer. 

Underground Fight Nighti peakorraldaja Gert Goršanov jäi üritusega rahule, kuigi oli algul planeerinud seda korraldada Kammivabrikus. «Olukorra tõttu riigis viisime võistluse jõusaali ning maja oli kahel päeval paksult rahvast täis. Küll aga tuli ukse taha jääda ühel osal pealtvaatajatel, sest meil lihtsalt polnud ruumi neid kuhugi paigutada,» tõdes Goršanov. 

Pealtvaatajad olid tema sõnul aga rahul ning melu hea. «Inimesed isegi küsisid, miks üldse tahan ürituse suuremasse kohta viia, sest siin on õige atmosfäär. Aga tahtjaid oli nii palju, internetist osteti sada piletit peaaegu kohe ära ning huvi on selgelt suurem,» ütles Goršanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles